Skip to main content
Over Ons

Ontmoet Kim en Gian Franco

Wie zijn we

kijken naar de uniekheid....

Wij zijn Levenwicht! Een samenwerking tussen ons (Kim en Gian Franco) die we vanuit persoonlijke werkgebieden hebben ontdekt. Ons doel?  Evenwicht en balans zoeken tussen lichaam, geest en context, kortom meer 'levenwicht'.

Unieke combinatie van expertises

De passie van Kim zijn kinderen. Zij stond meer dan 20 jaar in het werkveld van de kinderpsychiatrie. Momenteel werkt zij als intake coördinator in een psychotherapeutisch centrum, dit maakt dat ze een goede kennis heeft van de sociale kaart, zodat ze indien nodig de gepaste doorverwijzing kan doen.

Over fysiotherapie en osteopatische technieken hoeft u Gian Franco niets nieuws te vertellen. Hij heeft naar eigen zeggen het mooiste beroep van de wereld. Als koppel, trotse ouders van Gloria, en trouwe viervoeter Baldi zijn het deze onderwerpen die ze al meer dan 20 jaar met elkaar bespreken. Ze ontdekten dat hun vakkennis elkaar versterkt en maakten samen een nieuwe en succesvolle werkmethode. Zo ontstond een unieke combinatie van expertises onder de toepasselijke naam 'Levenwicht'.

Kijken naar de uniekheid van de persoon

Levenwicht is dé veilige thuishaven voor elk kind en zijn context. Wij helpen vanuit een wetenschappelijke invalshoek en holistisch perspectief; niet alleen het probleem aanpakken maar verder kijken en samen zoeken om tot een gepaste behandeling te komen.Van baby tot puber, en volwassenen, iedereen is welkom. Kim en Gian Franco houden niet van woorden zoals protocollen en diagnoses. Zij kijken anders naar het individu, het eigen verhaal en de eigen krachten, daar ligt de focus. Zo helpen ze om opnieuw evenwicht te vinden.

Veilig en vertrouwd vanuit Kapellen
Dit doen ze vanuit hun praktijk aan huis in Kapellen, vlakbij Antwerpen. Want hulp geven en krijgen is fijner in een vertrouwde en aangename omgeving.  De stap zetten naar het vragen om hulp is al groot genoeg. Per uitzondering komen zij aan huis in de regio Antwerpen.

Wat ons anders maakt

Wij zijn levenwicht
en meer balans en evenwicht
is onze missie

Ervaring en kennis

Met meer 20 jaar ervaring en kennis zijn wij altijd door blijven ontwikkelen.  Wij volgen opleidingen, overleggen multi-disciplinair en wanneer het nodig is verwijzen wij door.  Dit steeds in overleg en transparant in onze communicatie naar jou toe.

Wetenschappelijke invalshoek

Onze technieken zijn gebaseerd op wetenschap, expertise en ervaring.  Wij vertellen er u graag meer over tijdens onze behandeling.

Passie

Onze gedeelde passie is mensen helpen, elk vanuit onze eigen expertise.  Hierdoor is 'Levenwicht' ontstaan.  Wij kijken anders en breder dan enkel de klachten of problemen.  Steeds met respect en altijd transparant in onze communicatie.

Harmonie

Voor jezelf, je gezin en je context.  Je lichaam en geest in balans brengen en houden.  Luisteren naar de persoon en de klachten in het verhaal.  Niet alleen behandelen, maar ook tools, uitleg en oefeningen, steeds individueel aangepast.  Zo proberen wij samen met jou tot meer harmonie te komen.

Foto gallerij

Levenwicht in beeld