Skip to main content
Hulpvraag

Coaching voor kinderen, jongeren en context

Coaching voor kinderen, jongeren en context

Hoogsensitief? Prikkelgevoelig?  Strong-willed? Woede-uitbarstingen? Allemaal woorden die we vaak horen in onze maatschappij.  Wanneer hoort het niet langer bij de 'gezonde' ontwikkeling?  Wanneer is er meer aan de hand?  Om hier een antwoord op te vinden gaan we samen spelen, vertellen, wandelen, het kan allemaal.  Vaak helpen onze hond (Baldi) en katten (Lou en Zappa), een handje mee.  Dieren verlagen drempels, zijn toegankelijk en scheppen een band.

Gaan uw uitdagingen en vragen over neurodiversiteit (zoals adhd, add en ass), eetproblematiek, angst of depressie bij uw kind?  Wij luisteren naar jullie verhaal en vanuit onze expertise, gaan we samen met jullie, proberen tot meer rust en evenwicht te komen.  Wanneer we denken en voelen dat er meer hulp nodig is, verwijzen we door.  Steeds in samenspraak en overleg natuurlijk.

Benieuwd? Belt ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Andere Hulpvragen

  • "De tips en filmpjes die we kregen voor de oefeningen om Niko's kruipen en vertraagde motoriek op te activeren waren waardevoller dan een Zwitsers zakmes. Het deed zijn werk en hij werd een compleet anders, vrolijk kindje! "
  • "Wow, wat een verschil. Tess slaapt nu al veel beter in. Ik zet 'de otter' op en zeg haar dat het tijd is om te slapen, na wat wiegen op mijn schoot vraagt ze nu zelf om haar bed en valt dan zonder te huilen in slaap. Ze slaapt hele nachten alleen nu! Dank je wel voor al jullie tips, het is echt onze redding geweest.  "

  • "De paniek die ik voelde met de bevalling in zicht en net na de geboorte zijn dankzij jullie coaching en osteopathie behandelingen weggenomen. Ik heb echt het gevoel handvatten te hebben gekregen voor het moederschap en onze lieve Sofia is daarmee ook een hele tevreden baby geworden. "