Skip to main content
Hulpvraag

Perinatale coaching moeder en kind

Perinatale coaching moeder en kind

Hulp in misschien wel de belangrijkste periode van het leven: het prille begin, zowel voor de baby, als voor de ouders.
Men spreekt vaak van een roze wolk, maar je voelt het niet.  Zo simpel is het, soms is er geen ‘roze’ wolk. Het moederschap valt zwaar, of het is misschien wel helemaal anders dan je had verwacht?  Misschien heb je een traumatische bevalling gehad, en heb je nog steeds angsten?  Mogelijks voel je niet meteen een band met je baby, of voel je je triest en onbegrepen?   Spoken er bizarre en nare gedachten door je hoofd?  Misschien wil je gewoon even de tijd om te ventileren en te vertellen wat het moederschap met je doet.

Niet alleen jouw eigen gevoelens spelen een rol, ook je baby kan het moeilijk hebben.  Huilt je baby veel?  Wil je baby niet goed eten of slapen? Zijn er andere dingen waar je je zorgen over maakt?  We gaan dit samen onderzoeken, en helpen bij het reguleren van je baby.  Steeds op een manier waar jij/jullie als ouder(s) achter staan, respectvol, en met onze ervaring van de ontwikkeling bij baby’s.

Ook hier gaan we kijken en luisteren, naar je baby en naar jou/jullie.

Andere Hulpvragen

  • "De tips en filmpjes die we kregen voor de oefeningen om Niko's kruipen en vertraagde motoriek op te activeren waren waardevoller dan een Zwitsers zakmes. Het deed zijn werk en hij werd een compleet anders, vrolijk kindje! "
  • "Wow, wat een verschil. Tess slaapt nu al veel beter in. Ik zet 'de otter' op en zeg haar dat het tijd is om te slapen, na wat wiegen op mijn schoot vraagt ze nu zelf om haar bed en valt dan zonder te huilen in slaap. Ze slaapt hele nachten alleen nu! Dank je wel voor al jullie tips, het is echt onze redding geweest.  "

  • "De paniek die ik voelde met de bevalling in zicht en net na de geboorte zijn dankzij jullie coaching en osteopathie behandelingen weggenomen. Ik heb echt het gevoel handvatten te hebben gekregen voor het moederschap en onze lieve Sofia is daarmee ook een hele tevreden baby geworden. "