Skip to main content
Hulpvraag

Osteopatische technieken voor baby en kind

Osteopatische technieken voor baby en kind

Heeft je baby last van reflux, krampjes, voorkeurshouding, bevallingstrauma of geboorteletsel?  Osteopatische technieken kunnen het lijfje van je baby terug in balans brengen en de klachten verminderen of zelfs wegnemen.  Ook voor peuters, kleuters en kinderen kunnen deze technieken gebruikt worden, aangepast aan de ontwikkeling en de leeftijd van het kind.

Wij gebruiken deze technieken om het lichaam van uw kind of baby terug in balans te brengen. We volgen de embryonale ontwikkeling en proberen het lichaam terug in deze positie te brengen.  Ook tonen en leren we u handelingen aan die u ook thuis kan doen.

 

 

Andere Hulpvragen

  • "De tips en filmpjes die we kregen voor de oefeningen om Niko's kruipen en vertraagde motoriek op te activeren waren waardevoller dan een Zwitsers zakmes. Het deed zijn werk en hij werd een compleet anders, vrolijk kindje! "
  • "Wow, wat een verschil. Tess slaapt nu al veel beter in. Ik zet 'de otter' op en zeg haar dat het tijd is om te slapen, na wat wiegen op mijn schoot vraagt ze nu zelf om haar bed en valt dan zonder te huilen in slaap. Ze slaapt hele nachten alleen nu! Dank je wel voor al jullie tips, het is echt onze redding geweest.  "

  • "De paniek die ik voelde met de bevalling in zicht en net na de geboorte zijn dankzij jullie coaching en osteopathie behandelingen weggenomen. Ik heb echt het gevoel handvatten te hebben gekregen voor het moederschap en onze lieve Sofia is daarmee ook een hele tevreden baby geworden. "