Skip to main content
Hulpvraag

Chronische fysieke klachten

Chronische fysieke klachten

Heeft u chronische klachten waar u maar niet vanaf komt?

Denk bijvoorbeeld aan hielspoor, frozen shoulder, kaakspanningen, chronische hoofdpijn, bpdd kristallen,.... allemaal problemen waardoor dagelijkse activiteiten en beweging ernstig worden beperkt.  Met zijn meer dan 20 jaar ervaring en verschillende opleidingen kijkt Gian Franco ruimer en breder dan waar de pijn zich bevindt.

Onze aanpak

Gian Franco zoekt waar de pijn vandaan komt, en zal daar de behandeling op aanpassen.  Hij kijkt naar het menselijk lichaam als één geheel, waarbij alle systemen en structuren nauw met elkaar verbonden zijn.  Hierdoor kan een probleem in het ene deel van het lichaam leiden tot symptomen elders.  Bij het behandelen van chronische klachten richt hij zich niet alleen op de specifieke aangedane gebieden, maar op het hele lichaam om de oorzaak van de klachten te achterhalen.

Je leest het, het lichaam is complex en moet als 1 geheel gezien worden om goed te kunnen herstellen.

Benieuwd? Bel ons zodat we samen kunnen kijken naar een juiste aanpak. 

Andere Hulpvragen

  • "De tips en filmpjes die we kregen voor de oefeningen om Niko's kruipen en vertraagde motoriek op te activeren waren waardevoller dan een Zwitsers zakmes. Het deed zijn werk en hij werd een compleet anders, vrolijk kindje! "
  • "Wow, wat een verschil. Tess slaapt nu al veel beter in. Ik zet 'de otter' op en zeg haar dat het tijd is om te slapen, na wat wiegen op mijn schoot vraagt ze nu zelf om haar bed en valt dan zonder te huilen in slaap. Ze slaapt hele nachten alleen nu! Dank je wel voor al jullie tips, het is echt onze redding geweest.  "

  • "De paniek die ik voelde met de bevalling in zicht en net na de geboorte zijn dankzij jullie coaching en osteopathie behandelingen weggenomen. Ik heb echt het gevoel handvatten te hebben gekregen voor het moederschap en onze lieve Sofia is daarmee ook een hele tevreden baby geworden. "